dimarts, 30 de setembre del 2014

L'AJUNTAMENT DE SANT ANDREU SUBVENCIONA PART DELS COSTOS SALARIALS.

L'Ajuntament subvencionarà amb la meitat del costos salarials a les empreses que contractin joves aturats durant un any.

L'Ajuntament repeteix la fórmula de subvencions a empreses de la ciutat que contractin joves aturats d'entre 16 i 30 anys durant un període d'un any. 

El consistori repeteix la fòrmula posada en marxa en el primer semestre de l'any i que consistia en subvencionar amb 800 euros al mes a les empreses que contractessin a persones en atur de la ciutat durant un any. La proposta va tenir una gran resposta per part del teixit comercial i industrial del municipi, esgotant la partida destinada a aquesta campanya. Actualment, 26 persones estan treballant gràcies a aquesta iniciativa municipal.

"L'èxit de la primera campanya va ser tan important", assenyala l'alcalde Enric Llorca, "que hem volgut realitzar una segona campanya amb subvencions a empreses que contractin durant un any, en aquest cas, a joves d'entre 16 i 30 anys".

Les empreses han d'estar ubicades a Sant Andreu i els joves tenir aquesta edat. L'Ajuntament vol lluitar així contra l'atur juvenil.

Les persones ha contractar han de ser, d'entre 16 i 30 anys, han d'estar empadronades en el municipi com a mínim sis mesos i han d'estar registrades en l'Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d'ocupació no ocupats.

A més, per contruir a la seva millora professional, les persones contractades rebran una formació obligatòria, a càrrec de l'Ajuntament, sobre recerca de treball, lideratge personal i creixement professional, treball en equip i resolució de conflictes.

Les sol·licituds de subvencions de les empreses es podran realitzar a partir de finals d'octubre.

FONT: http://www.sabarca.cat/DetallNoticia/_XXJSNVFpmOCfkx_Y2hZvLF4o0z5KKJdtrDAxtGqQOUQ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada